Zelf huis verkopen zonder makelaar

author
2 minutes, 26 seconds Read

Wil jij zelf huis verkopen zonder makelaar? Dan is dat natuurlijk een goed streven en daarbij is het goed dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden. Om je hier een goed beeld van te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de mogelijkheden om je huis te doen verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar. Dat is natuurlijk erg prettig, want hierdoor heb je alles in een artikel overzichtelijk waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Mocht jij naar aanleiding van onderstaande punten nog additionele vragen hebben, dan is het zeker aan te raden om hierover contact op te nemen met een specialist. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze zult maken die een positieve bijdrage zult leveren aan de ontwikkeling van je proces. Daarnaast is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het informeren over de juiste keuze.

Verkopen aan een opkoper

Een van de meest voorkomende keuzes voor het snel verkopen van je woning is het verkopen van de woning aan een opkoper. Als je hiervoor kiest weet je zeker dat je een goede keuze zult maken omdat je hierdoor binnen no-time geld zult krijgen voor je woning. Hierbij is het natuurlijk wel goed om te benoemen dat de huizenmarkt amper impact heeft op dit verhaal. Een opkoper biedt namelijk minder geld waardoor je hem binnen snelle tijd kunt verkopen. Wil jij het maximale uit je woning halen? Dan is het zeker aan te raden om hiervoor contact op te nemen met een specialist die je woning op Funda kan zetten. Hierdoor weet je zeker dat je het maximale voor je woning zult krijgen, maar hierbij is het goed om te benoemen dat de doorlooptijd een stuk langer is.

Aanbieden op een veiling

Wil jij toch dat meerdere mensen tegen elkaar gaan opbieden? Dan is het goed om de woning aan te bieden bij een veiling. Er zijn in Nederland namelijk diverse vastgoed veilingen actief waar je de woning kunt aanbieden. Dat is natuurlijk interessant want hierdoor kun je  de woning alsnog zonder tussenkomt van een makelaar verkopen aanbieders waardoor je een hoge investering kunt krijgen voor je woning. Hierbij is het wederom goed om te melden dat je niet het maximale zult krijgen. \Over het algemeen zijn er investeerders op de veilingen actief die zo laag mogelijk de woning op de kop willen tikken. Om deze reden is het ook een goede keuze als je iets langer de tijd hebt en toch iets meer geld wilt dan de opkoper. Weet jij niet of dit de juiste keuze is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes op dit gebied zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. HEt gaat immers om een onding en daarom is het goed dat je onafhankelijk advies krijgt die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *